Wool & wilderness I medierne

Juletiden nærmer sig og vi glæder os til, endnu en gang at deltage på Gisselfeld julemarked. Vi har masser af vores uldtøj med, herunder også nye modeller, som endnu ikke er på hjemmesiden. Du kan også opleve vores naturlige hørtøj, hvor vi har mange størrelser og farver med. Der vil være en lille overraskelse, for vi har fundet nogle dejlige produkter til din indretning af hjemmet og også kan anvendes som en del af årets juleudsmykning.

Vi har været så heldige at få en annonce med i Landbrugs-nyt, skrevet af journalist Niels Okking. Her fortæller vi også om vores fremtidsplaner, for vi er netop flyttet, for at have mulighed for at åbne et showroom/butik, i udkanten af Præstø.

Vi glæder os til masser af julestemning og ser frem til et nyt år med nye spændende udfordringer på vej.

Håber at mange af jer har lyst til at slå vejen forbi det hyggeligste julemarked og se vores skønne varer.

Mange hilsner

Christina

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark