Nu hørtøj hos Wool & wilderness

Nyhed – Lækkert naturligt hør til sommeren

Vi har længe ventet på, at kunne præsentere vores fantastiske nyheder til jer på shoppen. I løbet af foråret, har vi nemlig arbejdet på, at finde de fedeste produkter i naturligt hør, som skal indgå i vores sortiment af kvalitetstøj lavet i naturlige materialer.

Vi har søgt efter tøj lavet i 100 % hør af høj kvalitet, som kan supplere vores sortiment af nordiske uldprodukter og give vores kunder rene produkter i enkelt og klassisk design – også til varme dage.

Vi har fundet to mindre producenter, som laver smukke og tidsløse designs i europæisk hør. Modellerne er meget enkle og med stærke, mættede farver, som fremhæver strukturen i stoffet. Flere små detaljer giver liv til tøjet, som fx kraver, bindebånd, slidser og hætter, der alle fremhæver det smukke design. Tøjet er lavet med forståelse for materialet, og designet giver modellerne en rigtig god pasform.

Nu har vi fået alle varerne hjem på hylderne og har brugt de sidste par weekender ved stranden, for at skabe hele to serier af billeder af det smukke hørtøj til shoppen.

I sidste weekend havde vi en hyggelig dag med vores smukke model Vik, hvor vi fik skønne billeder af de første 7 produkter i hør til kvinder. Se herunder:

Og i denne weekend fik vi en masse fede billeder af de første herremodeller i hør. Vi havde perfekt vejr og masser af god stemning og højt humør. Se nogle af de gode billeder herunder:

Håber I vil tage godt i mod alle vores nye varer. God shoppelyst og god weekend.

Mange hilsner Christina

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark