Godt nytår & nyheder i 2019...


Jeg elsker vores lille butik, med alle de fantastiske og unikke uldprodukter, som vi efterhånden kan tilbyde jer. Og så er alle produkterne nogle, vi har fundet frem til, når vi har rejst rundt om i norden. Der anvendes generelt nordisk uld og design med noter og præg af det område, hvor de kommer fra. Vi har mange uldprodukter, både som varmt overtøj og tilbehør til udelivet og også mange flotte outfits og sweaters.

Nyt år – og nu med et bredt udvalg af færøsk uldgarn

Til alle jer der elsker uld ligeså meget som mig, kan vi nu også tilbyde jer utroligt lækkert uldgarn. Det er nordisk uld fra rundt om på Færøerne og vi har fået fyldt hele lageret op med både to-trådet og tre-trådet uld i naturlige og indfarvede nuancer. Garnet er fra færøske Sirri og det er det samme garn, som skrædderiet anvender, i vores forskellige færøske modeller af frakker, jakker, nederdele og sweaters.

Så til alle jer strikkeentusiaster, er der nu masser af inspiration til vinterens strikkeprojekter. Det færøske garn har fantastiske egenskaber. Når man spinder uld fra de færøske får, så anvender man hele ulden fra fåret usorteret, dvs. Både den bløde underuld og de lange uldfibre. På den måde, får man et materiale, som er supervarmt, men også meget slidstærkt og modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Færøsk uldgarn:

 • Er lavet i 100 % færøsk naturligt uld.

 • Ubehandlet uld uden nogen tilsætningsstoffer

 • Uldet indeholder naturligt lanolin

 • Findes i nøgler af 100 gram

 • Indeholder 250 meter pr. nøgle i to-trådet garn

 • Indeholder 165 meter pr. nøgle i tre-trådet garn

 • Findes i 4 naturlige nuancer og 12 indfarvede nuancer

 • Vaskeanvisning: Tåler uldvaskemiddel og håndvaskes ved max. 40 grader eller på særligt skønsomt uldprogram i vaskemaskinen.

Vi har taget en masse billeder af garnet i alle de skønne farver og I kan se dem alle sammen her på hjemmesiden og blive inspireret til jeres næste strikkeprojekt.

https://www.woolandwilderness.dk/garn

Rigtig god weekend

Varme hilsner Christina

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
 • Facebook Basic Square
 • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

 • Facebook Clean
 • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark