Vingtor of Norway - hos Wool and wilderness

Vingtor er et norsk design, som har specialiseret sig i at lave smukke ponchoer, kapper og plaids i uld af høj kvalitet. Hvert enkelt design er inspireret af historien og alle er de vævet efter norske traditioner og er tro mod det gamle håndværk.

Vingtor finder inspirationen til de forskellige designs, i den oprindelige anvendelse af kapper tilbage fra vikingetiden. Kombinationen af ulden som det naturlige materiale, farverne og kappen som både varm og praktisk beklædning, går smukt hånd i hånd med de moderne designs og fine mønstre.

Alle Vingtors produkter er produceret i 100 % ren uld og der anvendes hovedsageligt uld fra norske får fra lokalområdet.

Vingtors forskellige designs har alle en unik historie og er hver især opkaldt efter historiske navne og sagnheltene i den nordiske mytologi.

Vingtor anvender 6 forskellige tegn, som er inspireret fra de oldgamle helleristninger, som er fundet rundt om i norden. Disse tegn går igen i designet af Vingtors plaids og siddeunderlag og også i logoet, som forestiller de to ravne Hugin og Munin (Odins altseende følgesvende) fra den nordiske mytologi.

Overalt igennem Vingtors produkter, finder man en rød tråd, som forbinder historien med de nordiske traditioner og tro og giver en oplevelse af et unikt produkt.

Se mere om Vintors forskellige smukke designs på hjemmesiden her:

https://www.woolandwilderness.dk/til-hende

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark