Hold hovedet varmt - Når det er koldt

Vi siger velkommen til denne nye supervarme "Besærker" hue, inspireret af vikingetiden her hos Wool and wilderness. Efteråret er over os og denne hue, er perfekt til de kølige morgener og den kolde tid, vi nu går i møde. Designet er sjovt og anderledes og så er den varme hue i ren uld, foret med fleece, som gør den meget blød og behagelig at have på. Huen har en rigtig god pasform og findes i assorterede farver til både børn og voksne. Så hvis du har lyst til at holde hovedet varmt i den kolde tid, er denne hue et rigtig godt valg.

Se også vores udvalg af huer til store og små, på vores hjemmeside. Vi har efterhånden fået et godt udvalg af huer og hatte, både de meget varme, som vores vikinge "besærkerhue" på billederne lige herunder, og også af den søde slags, som den strikkede hue fra Sirri, eller de pæne damehatte i flere fine designs fra Norlender.

Alle huerne kan købes på shoppen, så klik på billederne herunder, for at se mere om huerne på Woolandwilderness.dk

Sød hue fra Sirri. Strikket hue i 100 % uld. Findes i mange farver og passer både børn og voksne.

Rigtig sød børnehue, i uld med blødt fleecefoer fra Norlender. Den har sødt mønster med isbjørne og findes i både blå og rød i flere størrelser.

Smukke uldhatte i klokkeform med snefnug på siden. Findes i to flotte farver, som vist herunder.

Endnu en sød hat i uld med skygge og sød blomst i siden. Den er både varm og fin til hverdag og fest.

Huer og hatte er både varme og praktiske og giver en smuk helhed til din beklædning. Du kan fuldende dit udtryk og samtidig holde varmen med hovedbeklædning fra Wool and wilderness. Rigtig god vinter.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark