Nye damehatte hos Wool and wilderness

I vores tid går vi alt for lidt med hat! Hos Wool and wilderness er vi faldet for disse smukke og feminine hatte fra norske Norlender. De er lavet i en uld blandning og findes i 4 flotte designs. De kan anvendes af alle aldre og til både hverdag og pænt brug.

Hatte er med til at fremhæve din stil og dit outfit. Uld er både varmt og har en god evne til at regulere temperaturen. Samtidig virker uld vandafvisende, hvilket gør hattene til meget anvendelige i al slags vejr, både i overgangsperioderne og til vinter. - og så kan de oven i købet hjælpe med til at holde frisuren.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark