April 13, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Film: Christina fortæller

October 17, 2017

1/4
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Nye damehatte hos Wool and wilderness

September 26, 2017

 

 

I vores tid går vi alt for lidt med hat! Hos Wool and wilderness er vi faldet for disse smukke og feminine hatte fra norske Norlender. De er lavet i en uld blandning og findes i 4 flotte designs. De kan anvendes af alle aldre og til både hverdag og pænt brug. 

Hatte er med til at fremhæve din stil og dit outfit. Uld er både varmt og har en god evne til at regulere temperaturen. Samtidig virker uld vandafvisende, hvilket gør hattene til meget anvendelige i al slags vejr, både i overgangsperioderne og til vinter. - og så kan de oven i købet hjælpe med til at holde frisuren. 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg os
Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark