Kontakt

Kom i kontakt med Wool & wilderness

Wool & wilderness

CVR-nr.: 38 11 33 48

Ejer: Christina Ritz-Andersen

Telefon: 51 27 55 55

Mail: info@woolandwilderness.dk

Adresse:

Vægtervej 1b,

4720 Præstø

Wool and wilderness er en internetbaseret virksomhed, som forhandler kvalitetsprodukter, hovedsageligt fremstillet af materialer fra de nordiske lande. Vores produkter er alle fremstillet af mindre producenter, som anvender uld fra deres lokalområde. Wool and wilderness har fokus på, at afstanden fra primærproducenten til dig, er så kort som muligt. Dette gør, at vores produkter i høj grad, ikke er belastet af miljøskadende bivirkninger, som lang transportvej eller kræver materialer fra alle verdenshjørner.

Når du handler med Wool and wilderness, gør vi alt for, at du skal få en god oplevelse. Vi er til for vores kunder og ved, at vores kvalitetsprodukter, kun kan gå hånd i hånd med god kundepleje. Vi vil også gerne opfordre dig til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til vores produkter, så det lever op til dine specifikke ønsker og krav.

Vigtigt: da vi ikke har alle varer på lager, kan der være op til 3 ugers ventetid på nogle varer. Er du i tvivl er du velkommen til, at kontakte os per mail eller telefon. 

Husk -vi kan tilpasse produkterne til dine ønsker:

Vi handler udelukkende med mindre nordiske producenter, som værner om deres håndværk og som ønsker, at alle kan få glæde af at bære de unikke uldprodukter. Det betyder, at du, i høj grad kan være med til at vælge, hvordan produktet skal se ud, i forhold til farvevalg og målene på de forskellige modeller. Hvis du fx har brug for, at din sweater skal have ekstra lange ærmer eller gerne vil have en frakke i en helt særlig farve eller måske få syet en pelskant på en jakke, så kontakt os og lad os se på det. Hvis du har andre ønsker til produkterne eller du ønsker noget, som du ikke kan finde på vores side, er vi meget åbne overfor nye ideer eller forslag til nye varer.

 Du kan selvfølgelig også altid kan kontakte Wool & wilderness, hvis du er i tvivl om størrelser og farver, inden du bestiller dine varer.  Vi skal også gøre opmærksom på, at vores tøj er lavet af naturprodukter og derfor kan variere i nuancerne. Du kan udfylde nedenstående formular, hvis du har spørgsmål og vil vil kontakte dig snarest muligt.

Se handelsbetingelser her

Se cookies & privatlivspolitik her

 
Uldsweater, uldjakke, uldponcho, uldkappe, uldfrakke, uldtøj, Vingtor, Norlender, Sirri, Icewear, tilbehør, uldtaske, uldhat, uldsjal

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark