Lad os hjælpe dig af med julestresset - vi pakker & sender

Julegaver - vi sender med et smil

Når du køber julegaver hos os, har du mulighed for at vælge, at vi pakker gaven flot ind og sender den direkte til modtageren, og det er endda helt gratis.

Du kan bestille din julegave på 2 forskellige måder:

 

1. Når du har lavet din ordre færdig og godkendt bestillingen, er alt, hvad du skal gøre, at gå tilbage til denne side og udfylde formularen her på siden, med dit navn, e-mail adresse og telefonnummer. Derefter udfylder du felterne med modtagerens navn og adresse. Hvis du ønsker at få vedlagt et kort til gaven, så skal du udfylde feltet med tekst til kortet og så skriver vi et flot og enkelt kort og sender det sammen med gaven. Har du andre bemærkninger til gaven eller forsendelsen, så kan du skrive det i feltet, der hedder andre bemærkninger. fx hvis du ønsker at vi skal sende pakken på et bestemt tidspunkt eller lignende.

2. Du kan også vælge at bestille din julegave samtidig med at du færdiggør din ordre i kurven. Her kan du udfylde bemærkningsfeltet med de samme oplysniger, som ovenfor. 

Når du bestiller julegaver hos os, skal du være opmærksom på, at der kan være op til 3 ugers leveringstid på nogle varer. Derfor skal bestillinger på julegaver, være os i hænde senest den 2. december, såfremt at det ikke er en lagervare. Hvis du gerne vil bestille julegaver herefter, så er du mere end velkommen til at kontakte os forinden, så vi kan være sikre på at vi har varerne på lager eller kan nå at skaffe dem hjem og sende dem frem til modtageren med juleposten.

Husk at vi i mange tilfælde kan få tilpasset produkterne, så de også opfylder dine ønsker til et lækkert uldprodukt. 

De bedste julehilsner

Christina, Wool & wilderness

info@woolandwilderness.dk

Mobil: 51 27 55 55

Se os også på Facebook eller Instagram:

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

© 2021 af Wool and wilderness - woolandwilderness.dk, Danmark